SYNGENTA і OSTCHEM RETAiL уклали угоду про стратегічну співпрацю

Новини компанії

Компанії створюють «єдине вікно» для українських аграріїв та розпочали спільний
продаж своєї продукції в кредит

17 листопада, 2020. Київ. Україна. – OSTCHEM RETAiL – роздрібний напрям азотного холдингу OSTCHEM – та міжнародна компанія SYNGENTA розпочали спільну партнерську програму підтримки українських аграріїв.

Проєкт передбачає спільний продаж усього спектра продукції компаній у рамках «єдиного вікна» – азотних добрив, ЗЗР та насіння – із залученням єдиного фінансування. Під придбання цієї продукції аграріям надається пільгове кредитування провідними українськими банками-партнерами. Фінансування в рамках програми партнерства надають Райффайзен Банк Аваль, Креді Агріколь Банк, ОТП Банк, ПроКредит Банк, ПУМБ і Агропросперіс Банк.

За рахунок прямого субсидування відсоткових ставок з боку OSTCHEM RETAiL і SYNGENTA, вартість кредитування для клієнтів за такими програмами доступна від 0,1 % річних у валюті та 2,75 % річних у гривні. Кредити надаються під заставу, без застави, а також під заставу фінансових аграрних розписок (ФАР). За всіма цими програмами аграрії не платять комісію за видачу кредиту. В рамках даної програми вже укладено перші контракти з аграріями.

«Це кобрендингова партнерська програма кредитування. Спільно з нашими партнерами – компанією SYNGENTA – ми дали можливість аграрію єдиною угодою закрити близько 65 % усього сільськогосподарського циклу і залучити пільгове фінансування під єдиний пакет документів. При цьому відсотки за цими кредитами частково компенсує як OSTCHEM RETAiL, так і наші партнери», зазначає Євген Хуриленко, керівник роздрібного напряму OSTCHEM RETAiL.

За його оцінкою, ця співпраця дозволить істотно розширити можливості для українських агровиробників і оптимізувати їхню підготовку до реалізації с.-г. циклу в новому сезоні 2020–2021 років.

«Компанія SYNGENTA завжди дослухається до потреб своїх клієнтів і прагне надати якомога ширший спектр послуг для планування посівної кампанії, а саме запропонувати не лише високоякісні гібриди насіння й засоби захисту рослин, а й фінансові рішення. Тож сподіваємося, що партнерство з OSTCHEM RETAiL створить для сільгоспвиробників України ще більше можливостей», зазначає Юлія Глумна, менеджер з розвитку бізнесу компанії SYNGENTA в Україні.

ДОВІДКА:

OSTCHEM RETAiL – роздрібний напрям холдингу OSTCHEM, що входить до азотного бізнесу Group DF. OSTCHEM RETAіL, створений у 2019 році для забезпечення продажів та прямих поставок мінеральних добрив від заводів-виробників холдингу OSTCHEM до аграріїв України.

OSTCHEM RETAiL першим впровадив альтернативні інструменти продажів на ринку азотних добрив. Закупівля добрив відбувається за допомогою фінансування банків-партнерів. Компанія гарантує аграріям вигідні ціни на азотні добрива від таких виробників, як: ПАТ «Азот» (м. Черкаси), ПАТ «Рівнеазот», ПрАТ «Сєверодонецьке об’єднання «Азот»

«СИНГЕНТА» (SYNGENTA) — це одна з провідних аграрних компаній світу, яка допомагає безпечно годувати людство, піклуючись водночас про нашу планету. Наша мета — покращити екологічну та економічну стабільність, якість та безпеку сільського господарства, застосовуючи надбання науки світового рівня та інноваційні рішення для захисту рослин. Наші технології дозволяють мільйонам фермерів у всьому світі краще використовувати обмежені сільськогосподарські ресурси. 28 000 людей у більш ніж 90 країнах світу працюють над тим, щоб вдосконалити  вирощування сільськогосподарських культур. Завдяки партнерству, співпраці та Плану успішного зростання ми прагнемо покращити продуктивність сільського господарства, зберегти родючі землі від деградації, сприяти підвищенню біорозмаїття та відродженню сільських громад. Щоб дізнатися більше, будь ласка, зайдіть на: www.syngenta.com та www.goodgrowthplan.com. Приєднуйтесь до нас у Twitter®www.twitter.com/Syngenta та www.twitter.com/SyngentaUS