
ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ
• Ультраранній кубоподібний гібрид перцю
• Початок плодоношення вже через 60–62 дні від висадки розсади
• Плоди кубоподібні масою 260–280 (9х11 см) з товстою стінкою
• Плоди дуже вирівнянні за формоюьта розміром протягом усього періодуплодоношення, стійкі до верхівкової гнилі та мають дуже високу якість
• Гібрид має високу стійкість до вірусу мозаїки
ЗАБАРВЛЕННЯ
Плоди яскраво-червоного забарвлення (колір спілої вишні) з блиском у біологічній стадії зрілості. У технічній — темно-зеленого кольору.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Ультраранній кубоподібний гібрид перцю для плівкових теплиць та з можливістю вирощування у відкритому ґрунті за умови забезпечення опори, щоб рослини не падали під великим навантаженням.
Термін дозрівання становить 62–65 днів після висаджування розсади
• Плоди витягнуто-кубоподібної форми
• Середня маса плоду — 190–220 г
• Відмінна зав’язуваність плодів у спекотний період та підвищена стійкість до стресових умов
ЗАБАРВЛЕННЯ
У технічній стиглості — від кольору слонової кістки до золотисто-жовтого, у біологічній — яскраво-червоне.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Вирощування у плівкових теплицях, тимчасових плівкових покриттях та у відкритому ґрунті.
• Термін дозрівання — 56–60 днів після висаджування розсади
• Плоди кубоподібної форми, чотирикамерні, товстостінні
• Середня маса плоду — 190–200 г
• Розмір плоду — 10,5х10 см
ЗАБАРВЛЕННЯ
У технічній стиглості набуває кольору слонової кістки, у біологічній — золотисто-жовтого.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Для вирощування в скляних та плівкових теплицях.
• Термін дозрівання — 70–75 днів після висаджування розсади
• Плоди конічної форми
• Середня маса плоду — 110–140 г
• Найкращий вибір для переробної промисловості
ЗАБАРВЛЕННЯ
У технічній стиглості зеленого кольору, у біологічній — насичено-червоного з восковим нальотом.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Гібрид для вирощування у відкритому ґрунті.
Великий, ранній, жовтий куб
• Початок плодоношення через 65–70 днівьвід висадки розсади.
• Середня вага — 220–250 г (9х10 см) з товстою стінкою
• Рослина середньої сили росту, компактна, з потужним листовим апаратом, має гарне зав’язування плодів.
ЗАБАРВЛЕННЯ
У технічній стиглості зеленого кольору, у біологічній — яскраво-жовтого (лимонного) кольору.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Призначений для вирощування у закритому ґрунті, а також у відкритому при наявності опори.
• Термін дозрівання становить 65 днів після висаджування розсади
• Високоякісні плоди вагою 220 г з товстою стінкою
• Темно-червоний колір плодів
• Підходять як для переробки так і свіжого ринку
• Рослина з високою силою росту
• Стійкості: HR: PVY: 0, 1, 2 / Tm: 0 / Xcv: 1-3
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Висока стійкість до хвороб, міцні рослини, хороша листова маса високої якості, плоди темного кольору.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Для вирощування у відкритому ґрунті.
- Термін дозрівання — 60–65 днів
- Рослина з високим потенціалом урожайності
- Плоди стандартно кубоподібної форми
- Середня маса плоду — 220–240 г
- Формує стандартні плоди на всіх ярусах незалежно від загрузки
ПРИЗНАЧЕННЯ Для вирощування у плівкових теплицях різного типу (з опаленням та без)
- Тип перцю КАПІЯ.
- Термін достигання — 65 днів.
- Плоди однорідні, видовжено-конічні, яскраво-червоного кольору.
- Діаметр — 5–7 см, довжина — 18–20 см.
- Рясно завантажений плодами весь сезон.
- Сильна, прямостояча відкрита рослина, з потужною кореневою системою.
- Висока стійкість до стресів, хвороб стебел і листя та верхівкової гнилі плодів.
- Гібрид невибагливий до технології вирощування.
- Стійкість: Tm: 0-2 (TSWV: 0).
ПРИЗНАЧЕННЯ: для вирощування у відкритому ґрунті та в теплицях.