
ОГІРКИ

БАЛКАН F1
КОНЦЕНТРОВАНО ВИСОКИЙ НАДРАННІЙ ВАЛ. ВІДМІННІ СМАКОВІ ЯКОСТІ
• Ранній партенокарпічний гібрид
• Завдовжки 13 см, привабливого вигляду, з відмінними смаковими особливостями, довго зберігають квітки
• Рослина збалансована, швидко росте та рано починає плодоношення, має короткі міжвузля
• Висока стійкість до борошнистої роси (Px), кладоспоріозу (Ccu) та вірусу огіркової мозаїки (CMV)
• Густота від 2,5 до 3,0 рос./м
• Добре реагує на позакореневі підживлення
Ранній вступ у плодоношення. Висока врожайність, особливо високі перші збори. Відмінні смакові якості свіжих і консервованих плодів.

СПІНО F1
УЛЬТРАРАННІЙ ВРОЖАЙ, ВІДМІННА ЯКІСТЬ ПЛОДІВ!
• Сильна рослина з генеративним характером розвитку
• Має гарну тіневитривалість
• Концентрована віддача врожаю
• Придатний для вирощування як у першій, весняно-літній, так і в другій, літньо-осінній, сівозміні
• Гібрид не вибагливий до технології та легкий у формуванні
• В перших 3-х–5-ти пазухах формує по 1–2 плоди, далі по 2–4 плоди
• Від цвітіння до зборів: у ранній період 15–20 днів; у пізній— 3–5
• Висока стійкість до CMV/Ccu/Px, середня до CVYV
• Плоди однорідні довжиною 12–14 см. При переростанні залишаються видовженими, циліндричними
• Колір плодів темно-зелений, однорідний, без світлих смуг
• Відмінні смакові якості, без гіркоти
• Плоди чудово зберігаються та транспортуються на великі відстані без втрати якості
Огірок Спіно — це гібрид нового покоління, що відповідає всім останнім тенденціям та вимогам ринку. Рослина генеративного типу, з короткими міжвузлями та середнім розміром листкової пластинки, що сприяє формуванню великої кількості зав’язі на низькій шпалері. Дуже ранній гібрид — 30–40 днів від сходів, з великою інтенсивністю віддачі раннього врожаю та високим загальним врожаєм. Формує по 2–4 плоди в пазусі, що дозволяє рівномірно збільшувати навантаження плодами і запобігає скиданню зав’язі. Рекомендується для вирощування в першому та другому оборотах скляних та плівкових теплиць. Придатний для дуже ранніх посадок у теплицях з опаленням

ЕКОЛЬ F1
НАЙКРАЩИЙ ВИБІР, ПЕРЕВІРЕНИЙ ЧАСОМ!
• Плоди щільні з маленькою насіннєвою камерою, зеленого кольору з можливістю збору пікулів. Довжина плоду — у межах 8–12 см
• Чудово підходить для споживання у свіжому вигляді, засолювання та консервування
• Рослина сильна, з короткими міжвузлями
• Чудово відновлюється після стресів
• «Букетний» тип цвітіння, добре наливає 4–5 плодів у пазусі різного віку
• Формує короткі додаткові пагони (генеративного типу) на два листка
• Має високу стійкість до вірусу огіркової мозаїки (CMV); оливкової плямистості огірка (Ccu); борошнистої роси (Px)
Гібрид характеризується дуже високим виходом товарної продукції впродовж усього періоду вирощування.

ПАСАЛІМО F1
НАДРАННІЙ ВИСОКИЙ УРОЖАЙ ВІДМІННОЇ ЯКОСТІ!
• Гібрид корнішонного типу
• Концентрована віддача врожаю
• Для вирощування у відкритому ґрунті, плівкових теплицях і під тимчасовими плівковими покриттями
• Плід генетично без гіркоти, циліндричної форми, з маленькою насіннєвою камерою, середньогорбкуватий, не переростає
• Формує 3–6 плодів в одному вузлі
• Забарвлення плоду — насичено-зелене
• Довжина плоду — 8–10 см
• Високий вихід товарної продукції
• Стійкий до Ccu / Px / CMV
Відмінні смакові якості свіжих і консервованих плодів. Придатний для тривалого транспортування.

ПАСАМОНТЕ F1
ВІДМІННИЙ РАННІЙ УРОЖАЙ ТА ВИСОКИЙ ВИХІД ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
• Гібрид корнішонного типу
• Відмінні результати при вирощуванні увідкритому і закритому ґрунті
• Плоди привабливого темно-зеленого кольору, циліндричної форми
• Формує 2–3 плоди в одному вузлі
• Високий вихід товарної продукції
• Відмінні смакові якості та внутрішня структура
• Стійкий до Ccu / Px / CMV
Призначений для реалізації у свіжому вигляді та переробки.

ОКТОПУС F1
НАЙКРАЩИЙ ГІБРИД ДЛЯ ЗАСОЛЮВАННЯ ТА МАРИНУВАННЯ!
• Гібрид корнішонного типу
• Тривалий термін плодоношення
• Плід короткий, великогорбкуватий, циліндричної форми
• Формує одночасно 2–3 плоди в одному вузлі
• Забарвлення плоду насичено-зелене
• Колір плоду не змінюється під час тривалого зберігання та транспортування
Призначений для реалізації у свіжому вигляді та переробки.
